متفرقه

همه چیز در مورد درب توری آلومینیومی

درب توری

در فصل تابستان، با توجه به افزایش دما، خیلی ها تصمیم میگیریم درب و پنجره ها را باز نگهداریم تا هوا در منزل جریان پیدا کند. با پیدایش ویروس کرونا، این نیاز تقویت شده و برای جلوگیری از انتشار بیشتر ویروس، بهتر است که درب و پنجره ها باز باشند تا هوا در منزل شما جریان پیدا کند.

اما بعضا در فصل تابستان در بیشتر مناطق، ورود حشرات موذی به درون منزل در حین باز بودن درب و پنجره ها مشکلات زیادی را پیش می آورد. در اینجا شاید برای رفع این مسئله به استفاده از حشره کش ها و یا نصب توری روی بیاورید که متاسفانه نمیتوانند به درستی مشکل شما را حل کنند.

 

درب توری

 

پس بهترین کار داشتن یک درب سبک توری است که میتواند براحتی باز و بسته شود و مانع از ورود حشرات موذی گردد.

درب توری آلومینیومی تمام این خصوصیات را داراست و شما به راحتی میتوانید آن را نصب کرده و هوا را بدون اینکه مزاحمی داشته باشید، در منزل خود به جریان بیندازید.

انواع درب توری

انواع مختلفی از درب توری وجود دارد که بسته به متریال آنها با یکدیگر متفاوتند. در زیر به تعدادی از درب های توری و مزایا و معایب هر کدام اشاره شده است؛

 

درب توری upvc

جنس توری این درب ها از upvc هستند که درون قاب آلومینیومی و یا قاب upvc قرار میگیرند. متریال تشکیل دهنده این توری ها از الیاف فایبرگلاس میباشد که مزایای زیر را داراست:

  • مانع از عبور و ورود گرد و غبار به منزل میشود.
  • مقاومت بالایی در برابر تابش مستقیم نور خورشید دارند.
  • عمر بسیار بالایی دارند و به راحتی پوسیده و پاره نمیشوند. 
  • به هیچ عنوان جلوی دید را نمیگیرند و مانع از ورود نور و جریان هوا به درون منزل نمیشوند.

درب توری ریل دار

البته  این درب یک درب توری مستقل به حساب نمی آید اما با قرار گرفتن درون یک ریل سبک که پشت چارچوب درب ششما نصب میشود، امکان باز و بسته شدن راحت را فراهم میکند. معمولا توری هایی که درون درب های توری ریل دار نصب میشوند، از جنس آلومینیوم و یا upvc هستند. شما برای نصب این درب ها نیاز به فضایی دارید که ریل بتواند در طرفین حرکت کند و اگر در چپ و راست درب، فضای کافی وجود نداشته باشد، به ناچار باید از درب های لولایی استفاده کنید.

از درب های توری ریلی معمولا برای درب تراس و حیاط استفاده میشود. با نصب درب های توری ریلی، با خیال راحت میتوانید هوا را در منزل خود به جریان انداخته و نگرانی بابت نفوذ حشرات موذی به درون منزل خود نداشته باشید.

 

ساختار درب توری

درب های توری آلومینیومی یا upvc معمولا از 5 جزء زیر تشکیل میشوند:

  • چار چوب
  • توری
  • لاستیک استقرار
  • لولا یا ریل
  • دستگیره
  • قفل مگنتی

 

 

درب توری چگونه ساخته میشود؟

ابتدا شما طول و عرض درب مورد نیاز خود را اندازه میزنید و اندازه ها را در اختیار کارگاه ساخت درب و پنجره آلومینیوم قرار میدهید. سازنده پروفیل های 6 متری مخصوص درب توری آلومینیوم را به دو عدد قوطی برای چارچوب بزرگ برای طول و دو عدد قوطی کوچک چارچوب برای عرض برش میزند.

سپس گوشه های هر 4 قوطی را فارسی بر میکند ( برش مورب برای مچ شدن کنار هم). 4 عدد نقاله های زاویه دار درون هر یک از برش های فارسی قوطی قرار میگیرند و با ضربه زدن هر یک از گوشه های چارچوب به هم میچسبند. سپس با دریل، زاویه ها را سوراخ میکنند و با استفاده از دستگاه پرچ، نقاله هایی که حالا درون قوطی قرار گرفته اند، به خود قوطی میچسبانند.

 

 

پس از اینکه چارچوب آماده شد، حالا وقت آن رسیده که توری آلومینیومی و یا UPVC را با استفاده از قیچی برش بدهند. توری ها معمولا 5 سانتی متر بزرگتر برش داده میشوند تا به راحتی و بدون اینکه کسری داشته باشند درون ریل پلاستیک مستقر شوند.

پس از برش توری، آن را روی چارچوب انداخته و با استفاده از غلطک، چپ و راست توری را درون ریل پلاستیک، جای داده و پس از اینکه توری درون ریل پلاستیک قرار گرفت، لاستیک استقرار را با غلطک روی توری مستقر میکنند؛ بدین صورت دیگر توری به راحتی از درون چارچوب خارج نمیشود.

سپس همین مراحل برای بالا . پایین چارچوب تکرار میشود. در مرحله بعد اضافات توری با استفاده از قیچی از بدنه چارچوب جدا میشود.

حالا وقت نصب لولا ها رسیده. لولا ها با استفاده از پیچ 3.5 روی چارچوب مستقر میشوند. در آخرین مرحله هم دستگیره با دریل و پرچ مستقر میشود. و درب به مشتری و یا نصاب جهت نصب تحویل داده میشود.

در آینده مطالب بیشتری در مورد درب های توری اضافه خواهد شد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *