طراحی داخلی

انتخاب رنگ درب های ورودی منزل بر اساس علم فنگ شویی

رنگ درب ورودی

درب ورودی منزل در واقع گیت ورود انرژی از بیرون محیط به دورن منزل است. رنگ درب ورودی در علم فنگ شویی اهمیت بسیار بالایی دارد. همچنین جهت باز شدن درب در علم فنگ شویی باید مورد توجه قرار بگیرد. در کشور ما بیشتر منازل در دو نوع جنوبی و شمالی طراحی و نقشه کشی میشوند. فنگ شویی امروزه در دکوراسیون داخلی استفاده بسیاری دارد، هر چیزی در دکوراسیون از جمله کمد دیواری ها، میز تلویزیون و مبلمان، باکس دیواری، رنگ دیوار ها و … در فنگ شویی دارای رنگ و طرح و قانونی است که دکوراسیون داخلی شما را متحول میکند.  در این مقاله قصد داریم شما را در انتخاب رنگ و جهت باز شدن درب ورودی منزلتان از لحاظ فنگ شویی راهنمایی کنیم. پس با ما هم قدم باشید.

المنت های موثر در جهت های مختلف علم فنگ شویی

در چرخه فنگ شویی هر یک از عناصر آتش، خاک، فلز ، چوب و آب دارای دایرکشن های مخصوص به خود هستند. در فنگ شویی این عناصر، با کنار هم قرار گرفتن، هم دیگر را پشتیبانی و تقویت میکنند. در علم فنگ شویی، شما باید برای درب ورودی و جهت باز شدن آن، از همان جهت مخصوص به عنصر مرتبط با آن استفاده نمائید.

در تصویر زیر میتوانید چرخه فنگ شویی را ببینید:

 

 

رنگ درب های جنوبی در علم فنگ شویی

در علم فنگ شویی، درب ورودی جنوبی، الهام بخش عنصر آتش میباشد. برای هر شخصی کاملا مشخص است که رنگ قرمز، در علم فنگ شویی یاد آور شعله و گرمای آتش است. این رنگ معمولا نشانه ثروت و تجمل است. برای نشان دادن جلال و شکوه در محیط، بهترین رنگ، رنگ قرمز است. البته اجباری به استفاده از رنگ قرمز برای درب ورودی نیست؛ بلکه شما میتوانید از سایر رنگ های عنصر آتش از جمله زرد، صورتی، نارنجی، مرجانی و … هم استفاده کنید.

البته با توجه به متریال چوبی درب های ورودی، این متریال، تقویت کننده آتش میباشد و میتوانید علاوه بر رنگ های گرمی مثل قرمز و نارنجی، از رنگ های چوب مثل قهوه ای و سبز هم استفاده کنید.

همچنین بخوانید: فنگ شویی چیست و چه کاربردی در دکوراسیون دارد ؟!

 

 

رنگ درب های جنوب غربی در علم فنگ شویی

همانطور که گفته شد، در علم فنگ شویی و در چرخه آن، عنصری که برای حنوب غربی بکار میرود، خاک است. یاین عنصر، پیام آور خلقت، مادری و ازدواج است. مناسب ترین رنگ برای درب های جنوب غربی بر طبق چرخه فنگ شویی رنگ زرد کم رنگ (یا خاکی) است. این رنگ احساس مهمان نوازی و خوش آمد گویی را به میهمانان شما میدهد. البته رنگ هایی همانند بژ و خاکستری هم میتوانید بکار ببرید.

این نکته قابل ذکر است که عنصری که تقویت و تغذیه کننده خاک است، آتش میباشد. بنابراین رنگ های آتشین هم میتوانند برای درب های جنوب غربی هم استفاده شوند.

رنگ درب های جنوب شرقی در علم فنگ شویی

در شرق و جنوب شرقی چرخه فنگ شویی، عنصر چوب مستقر است. عنصر چوب با رنگ های قهوه ای و سبز، نماد زندگی و طبیعت است و آرامشی بینظیر ، همراه با امنیت در فضا پراکنده میکند. مسیر جنوب شرقی، همراه میشود با انرژی پول و ثروت و همچنین با عنصر آب تلفیق و تقویت میشود، بنابراین اگر تمایلی به استفاده از رنگ های قهوه ای و سبز در درب های جنوب شرقی ندارید، میتوانید از رنگ های آبی و مشکی استفاده کنید.

 

 

رنگ درب های شمالی در علم فنگ شویی

عنصری که در شمال حکم فرمایی میکند، آب است و رنگ های آبی و مشکی هم نمایانگر این عنصر هستند. رنگ های شمالی بسیار محبوب و مورد علاقه هستند؛ چه در میان زنان و چه در میان مردان، رنگ آبی از جذابیت بالایی برخوردار است. رنگ آبی آرامش بخش است و تداعی کننده آسمان و دریا میباشد. رنگ سیاه هم از قدرت بر میخیزد و در دکوراسیون مدرن کاربرد بسیار بالایی دارد. این نکته نیز قابل ذکر است که آب با عنصر فلز تقویت میشود و رنگ های سفید و خاکستری هم میتوانند بجای رنگ مشکی و آبی در درب های شمالی مورد استفاده قرار گیرند.

رنگ درب های شمال غربی در علم فنگ شویی

بر اساس علم فنگ شویی و چرخه عناصر تشکیل دهنده آن، عنصری که در جهت شمال غربی رخ می نماید، عنصر فلز است که رنگ های تشکیل دهنده آن، رنگ سفید و خاکستری میباشد. رنگ های سفید و خاکستری، بیانگر معنویت و روحانیت است و استرس را از انسان دور میکند. شما میتوانید رنگ درب های شمال غربی را سفید و یا خاکستری انتخاب کنید. البته با توجه به اینکه عنصر فلز، توسط عنصر خاک تقویت میشود، از رنگ های خاکی و زرد کم رنگ هم میتوانید برای این درب ها استفاده نمائید

 

 

رنگ درب های شمال شرقی در علم فنگ شویی

عنصر خاک، بر طبق چرخه فنگ شویی در دو سوی جنوب غربی و شمال شرقی حکم فرماست. بنابراین اگر درب های ورودی منزل شما شمال شرقی هستند، میتوانید از رنگ های زرد کم رنگ، بژ و خاکستری استفاده کنید. همچنین با توجه به تقویت عنصر خاک توسط آتش، همانند درب های جنوب غربی، از رنگ های گرم و آتشی مثل قرمز برای این جهت استفاده نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *